вівторок, 27 березня 2018 р.

Знайомство зі спікерами та спікерками (не)конференції mini-EdCamp Вінниця (афілійована версія)

     Знайомтеся! Наша спікерка Світлана Попель працює вчителем математики та інформатики Вишнівчицької опорної  ЗОШ І-ІІІ ст. Тернопільської області. 
     👩‍🏫Світлана - вчитель-методист, а ще сертифікований Вчитель-Новатор, двічі експерт #МІЕ (міжнародного визнання від Microsoft), спікер ІІ міжнародної освітньої онлайн-конференції Intel для України та країн СНД “Нові горизонти ІКТ в освіті”, дипломант ХІІ конкурсу Microsoft "Вчитель-Новатор", переможець європейського конкурсу "All Star all STEM Competition!" 2017 у категорії відео.
👨‍💼👩‍💼Світлана Попель пропонує дискусію на тему “Мистецтво успішного проектування”.
💭Ви зможете обговорити такі питання. 
✔️Який проект можна вважати успішним? 
✔️Місце і час для проведення навчального проекту у системі сьогоднішньої шкільної освіти. 
✔️Сучасні форми, методи та засоби для реалізації унікального успішного навчального проекту.
👩‍👩‍👧‍👦Усім учасникам та учасницям міні-EdCamp Вінниця 2018 Світлана Попель бажає міцного здоров'я, активної та продуктивної співпраці, позитивних емоцій, глибокого занурення в океан наших спільних освітянських проблем з метою відшукати ефективні шляхи їх вирішення в сучасних умовах.
👫А ще обняти старих друзів і додати нових, а також отримати максимум нової, корисної та актуальної для кожного з Вас інформації. Нехай всім пофортунить зловити за хвіст Пташку щастя завтрашнього дня!
Блог нашого Edcamp https://miniedcampvn.blogspot.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар